Uw tuin

Ontwerp & design

De eisen van een tuin worden steeds hoger doordat deze plek steeds meer als een extra leefruimte van het huis wordt gezien. Vaak vormt de tuin een verlengstuk van de woonkamer en draagt zo bij aan ontspanning en intimiteit. Een creatief en smaakvol doordacht plan kan deze ruimtes perfect op elkaar afstemmen.

De leefstijl en smaak van de gebruiker(s) worden bij het planproces in acht genomen. Hierdoor zal de tuin niet alleen mooi worden maar ook praktische in het persoonlijk gebruik.  
Een mooie tuin hoeft niet arbeidsintensief te zijn. Een tuin is eindeloos als het gaat om creativieteit en met de juiste keuzes kan het helemaal naar je hand gezet worden.
Het is de plek waar je van zou moeten genieten, tot rust komen of juist de plek is voor inspanning en creativiteit.

Als u de tuin wilt veranderen of twijfelt hoe het moet aanpakken. Laat u zich dan door ons inspireren. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen of bij ons langskomen voor adviezen over uw tuin.

Wij kunnen voor u verzorgen: 
- Een passend ontwerp
- Sfeer-visualisaties
- Beplantingsplan
- Technische uitwerking(en)
- Aanleg van uw plan
- Onderhoud van uw groen

Met een compleet ontwerp van De Kroon flowers onder de arm kan het plan door elke vakman worden gerealiseerd. Uiteraard kunt u voor het aanleggen van uw tuin ook bij ons terecht.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met
uwtuin@dekroonflowers.nl 
Of bel: 0485-540532
-------- 06-54741527

bootstrap slider
bootstrap slider