Uw tuin

Beplantingsplan

Als we het over een tuin hebben dan hebben we het automatisch ook over beplanting. Beplanting is onmisbaar in de tuin als het gaat om sfeer, gezelligheid, kleuren, geuren, ontspanning, begrenzingen en zichtbepaling. Het maken van een beplantingsplan is een ontwerp op zich. Er is een gigantische keuze aan beplanting dat bijna niet is samen te vatten in één boek. En dan praten we nog niet over de vele kleuren en combinaties die er gemaakt kunnen worden.  
Een tuinontwerp is maar voor de helft af zonder beplantingsplan. Al kunnen de vormen nog zo mooi bedacht zijn, beplanting accentueert of versterkt juist de vormgeving, geeft hoogte, leven en frisheid aan de tuin. De bloei en sierwaarde van de beplanting helpt mee aan een dynamische en sfeervolle tuin. Beplanting dat het gehele jaar bloeit bestaat simpelweg niet. Het is ook veel leuker/spannender om je tuin jaar rond te zien veranderen en dat bloeiende en uitbloeiende planten elkaar overlappen.
Beplanting wordt vaak als intensieve arbeidspost gezien (snoeien, wieden, bemesten, water geven enz.). Maar met de juiste beplantingskeuze, positionering en groepering kan het onderhoud een stuk eenvoudiger worden waardoor tuinieren voor iedereen leuk kan zijn.  

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met
uwtuin@dekroonflowers.nl 
Of bel: 0485-540532
-------- 06-54741527

bootstrap sliderbootstrap slider